Tel: +31 (0) 299 438 199

Aanbieding golfles

Ben jij van plan je handicap eens flink te verbeteren in 2021? Kom nu in actie! Want Mark Metgod heeft voor jou onbeperkte golflessen in de aanbieding. Voor wie graag golft, meer golfplezier wil, samen wil golfen, beter wil golfen, minder blessures wil of meer wil kunnen.

Onbeperkte golflessen

  • Drie maanden voor 250 euro
  • Zes maanden voor 375 euro
  • Negen maanden voor 495 euro
  • Twaalf maanden voor 595 euro

Hoe werkt het? Je kunt je inschrijven voor drie golflessen per week met maximaal zes deelnemers. Er zijn wisselende dagen en lestijden zodat er altijd voor jou geschikt mogelijkheden zijn. We starten in januari 2020.

Doe je mee?

Stuur Mark een mailtje of bel hem op 06 5494 4439.

1120 Aanbieding voor 2021 jan-mrt - onbeperkt 2021
Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?