Artikel in NH Dagblad

Deze week stond onze club er goed op. Het Noord Hollands Dagblad plaatste op 12 januari een groot artikel over twee pagina’s met foto’s en een positieve tekst over de Zaanse Golf Club. Het blad beschrijft hoe aantrekkelijk golfen is. En dat onze sport in deze coronatijd extra in de belangstelling staat bij jongeren. Bijgaand een foto van het artikel (als je erop klikt, kun je het vergroten) en een pdf van de onlinepublicatie (vier pagina’s). Of bekijk het stuk online (die link werkt echter alleen als je een een abonnement hebt, helaas).

NH Dagblad kopie
0112 Artikel-ZGC