Belangrijk bericht voor handicarters

In verband met de openingstijden van de receptie is het niet meer mogelijk om voor 08.30 en na 16.30 een handicart op te halen of terug in de loods te zetten.

U moet met ingang van 1 juli 2020 de cart zelf ophalen uit en terugzetten in de buggyloods. En bij retourneren van de buggy graag de stekker van de lader in het stopcontact van uw buggy doen zodat de accu weer opgeladen wordt. De sleutel brengt u naar de receptie.

Ook desinfecteren moet u vanaf nu weer zelf doen, liefst direct bij het ophalen. In de cart vindt u een rol keukenpapier en ontsmettingsmiddel. U dient het stuur, contact, voor/neutraal/achteruitschakelaar en de band en de gesp waarmee u uw golftas vastzet, schoon te maken.

Wilt u voor 08.30 starten in een handicart dan dient u een dag voor de speeldag tussen 15.30 en 16.30 deze te betalen en de sleutel van de cart op te halen bij de receptie. Indien u uw golfronde na 16.30 afmaakt, brengt u uw cart naar de buggyloods, sluit de cart aan, en vervolgens gooit u de cartsleutel in de groene brievenbus aan het receptiegebouw.

U mag weer met twee personen in de cart. Wanneer deze personen niet tot hetzelfde huishouden behoren (onder één dak wonen), wordt geadviseerd een mondkapje te dragen. De mondkapjes zijn bij de receptie te verkrijgen voor EUR 0,50 per stuk.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?