VERHUUR TARIEVEN 2021

Golfset

Indien u niet beschikt over een golfset dan kunt u een complete set bij ons huren voor € 15,- per ronde.

Verhuur-handicart

Handicarts en Buggy

Golf is voor alle leeftijden maar bij uitstek ook een sport voor de senior. Heerlijk 18 holes lopen in de vrije natuur. Voor degenen, die het lopen wat zwaarder valt, is bij de Zaanse Golf Club een handicart beschikbaar. Hieronder ziet u de voorwaarden. Een gebruikerskaart van de Stichting Handicart kan aangevraagd worden via de clubconsul handicart G.J. Hoogenkamp, tel. 06 5317 5181. Of bij de clubconsul van de eigen club.

Op de Zaanse Golf Club beschikken we momenteel over 4 Handicarts eigendom van de Stichting Handicarts te Maarn ( hierna te noemen “’Stichting””) en 4 Handicarts eigendom van Stichting Beheer Golfterrein Wijde Wormer ( hierna te noemen “’Beheer””).

Het is belangrijk dat u altijd uw pasje bij u draagt , omdat dit pasje gescand moet worden in de receptie teneinde over een Handicart te kunnen beschikken.

Indien een Stichting Handicart beschikbaar is dan worden de geldende tarieven voor een 9 holes of 18 holes golfronde in rekening gebracht op uw bankrekening.

Tarieven

Houder met gebruikerskaart:€ 6.– p.p. per rit, ongeacht het aantal holes
Meerijder met gebruikerskaart:€ 6.– p.p. per rit, ongeacht het aantal holes
Houder met en Meerijder zonder gebruikerskaart:€ 18.– (geldt ook voor de golftas)
Golfspelers zonder gebruikerskaart:€ 30.– per rit per cart voor maximaal twee personen

Houders van een gebruikerskaart hebben ALTIJD voorrang op overige gebruikers.

Reserveren bij Receptie of Clubhuis

Pashouders doen hun cart reservering in de middag vanaf 15:00 tot 16:00 uur voorafgaand aan de dag dat zij daarover de beschikking willen hebben bij de receptie van de Zaanse Golf Club, telefoon +31 (0) 299 438 199.
De dienstdoende receptionist noteert uw naam op een lijst en informeert u of er nog Handicarts beschikbaar zijn voor de volgende dag.

De carts dienen voor aanvang gebruik via de betaalautomaat ( Stichting carts) en contant of per pin ( Beheer carts) te worden afgerekend in de receptie.

Nadat u de cart gebruikt heeft, wordt u verzocht de cart direct terug te plaatsen in de loods, de kabel aan te sluiten en de sleutel in te leveren bij de receptie.

De cart kan dan eventueel weer verhuurd worden op die dag.