Tel: +31 (0) 299 438 199

Chipping Inn gesloten

De veiligheidsregio Zaanstreek Waterland heeft op vrijdag 9 oktober besloten de horecafaciliteiten van alle sportaccommodaties wederom te sluiten. Het is een preventieve coronamaatregel die ook voor ons clubhuis geldt.

Daarom zal Chipping Inn voorlopig dicht zijn, tenminste tot 20 oktober. We zullen de komende weken dus zonder clubhuis moeten golfen. Als er meer nieuws is, zullen we dat hier op de website vermelden.

Laten wij ons aan alle richtlijnen houden. Alleen dan kunnen we de komende maanden blijven golfen en kan het clubhuis snel weer open. Blijf veilig en gezond!

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?