Chipping Inn gesloten

De veiligheidsregio Zaanstreek Waterland heeft op vrijdag 9 oktober besloten de horecafaciliteiten van alle sportaccommodaties wederom te sluiten. Het is een preventieve coronamaatregel die ook voor ons clubhuis geldt.

Daarom zal Chipping Inn voorlopig dicht zijn, tenminste tot 20 oktober. We zullen de komende weken dus zonder clubhuis moeten golfen. Als er meer nieuws is, zullen we dat hier op de website vermelden.

Laten wij ons aan alle richtlijnen houden. Alleen dan kunnen we de komende maanden blijven golfen en kan het clubhuis snel weer open. Blijf veilig en gezond!