Over de club

In de afgelopen 30+ jaar is de Zaanse Golf Club uitgegroeid van een enthousiaste vriendenclub tot een volwaardige golfclub, waar sport, spel en gezelligheid hand in hand gaan. Kom gerust eens kijken.

Wij koesteren onze leden. Er is een uitgebreid programma voor hen die golf als spel, maar juist ook als sport willen beoefenen. U kunt individuele en groepslessen nemen om uw vaardigheden te verbeteren. De meesten van onze leden doen dat elk jaar opnieuw. We bieden onze jeugdleden voornamelijk groepslessen. Bij de Zaanse wordt alleen les gegeven door gediplomeerde pro’s.

Alle leden kunnen onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten,  waaronder drie par-3-banen, een driving range en een oefenterrein voor het putten. Met een gvb kunt u gebruik maken van onze prachtige 18 holes.

Houdt u van gezelligheid, dan moet u in het gastvrije clubhuis Chipping Inn zijn. Daar geniet u van een hapje, drankje, lunch of diner. Vanaf de vroege lente tot laat in de herfst is het goed vertoeven op ons sfeervolle terras.

Lid worden

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij onze lidmaatschapsvormen. Wij bieden heel wat mogelijkheden om te golfen, van een starterspakket tot onbeperkt speelrecht. Geïnteresseerd? Vul het inschrijfformulier in of kom gewoon even langs voor een drankje en een praatje. U bent van harte welkom.

U kunt ook telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer van de receptie is 0299 438 199. Of stuur een mailtje: secretariaat@zaansegolfclub.nl