Restaurant Chipping Inn

Beste gasten van de Chipping Inn,

Na enkele versoepelingen voor de horeca wat betreft de coronamaatregelen worden deze vanaf maandag 10 augustus weer strenger! Dit werd door de overheid bekendgemaakt op de persconferentie van donderdag 6 augustus 2020. Deze maatregelen gelden voor de gehele horeca, dus ook voor ons clubhuis de Chipping Inn.

Horeca

De horeca gaat, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, voor binnen én buiten werken op basis van reservering (van tevoren of aan de deur), een gezondheidscheck uitvoeren en een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar toekennen. Daarnaast wordt aan alle bezoekers gevraagd zich te registreren. Bezoekers laten op vrijwillige basis naam- en contactgegevens achter, zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met de horecagelegenheid.

Bij constatering van een bronbesmetting door de GGD, leggen voorzitters van de Veiligheidsregio’s een sluiting op van maximaal 14 dagen van recreatieve instellingen (zoals bioscopen, horecaondernemingen, pretparken, theater, musea, enzovoorts).

Lokale maatregelen
De voorzitters van de Veiligheidsregio’s hebben mogelijkheden om brandhaarden van het coronavirus te voorkomen en onder controle te krijgen. Deze lokale en regionale maatregelen zijn gericht op de naleving van de basisregels en op het voorkomen van drukte zodat het virus zich niet verder verspreidt.

De Veiligheidsregio’s kunnen bijvoorbeeld overgaan tot het beperken van de openingstijden van een bepaalde horecagelegenheid.

Ook is het verplicht na uw reservering plaats te nemen aan een tafel die u door het personeel wordt toegewezen.

Het is zowel binnen als buiten verboden tafels en stoelen te verplaatsen!

Wanneer het clubhuis of het terras vol is zal de gast helaas weggestuurd moeten worden.

Wij doen een beroep op uw verantwoordelijkheid en hopen dat iedereen ons helpt weer een stap in de goede richting te zetten zodat iedereen gezond blijft en de hele zomer kan genieten van ons prachtige terras en clubhuis.

De registraties worden niet voor andere doeleinden gebruikt!

De registraties worden na 14 dagen vernietigd!

Over ons

Gelegen aan de 18e hole heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over deze hole en het meer. Iedereen is van harte welkom voor een drankje, hapje, lunch of diner. Het vriendelijke personeel onder leiding van Nils van Dam zorgt voor een aangename sfeer.

Openingstijd:
Zie bij Baanstatus

Sluitingstijd:
Zomermaanden tot zonsondergang.
Wintermaanden tussen 16.30 en 18.00.

Bekijk onze menukaart

Reserveren of meer informatie? Bel +31 (0) 299 479 123