Restaurant Chipping Inn

Lieve leden en gasten,

Hoera! Wij hebben toestemming voor een Chipping Inn to go. Wij zijn blij dat wij weer dagelijks vanaf 8:30 open zijn voor een lekker kopje koffie, warme chocolademelk, diverse broodjes of een lekkere kop erwtensoep. Voor take away lekkers bent u van harte welkom. Ingang via ons terras!

1201 Menu TO GO

Ook bieden wij gerechten om mee te nemen voor thuis. Waaronder de heerlijke Indische schotel en een wekelijks wisselende stamppot van Ivo. Graag vóór uw golfronde even aangeven wat u wilt meenemen, dan zorgen wij dat het voor u klaarstaat.

1201 Menu VOOR THUIS

De spelregels:
– Hou anderhalve meter afstand
– Ontsmet uw handen bij binnenkomst
– Niet meer dan twee gasten tegelijk binnen
– Na ontvangst en betaling verlaat u het restaurant en het terras
– Niet in het clubhuis of op het terras consumpties gebruiken

Hartelijk dank voor uw begrip. Wij hopen u snel weer in goede gezondheid bij ons te mogen begroeten.

Team Chipping Inn

Beste gasten van de Chipping Inn,

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 8.30uur. Reserveren is verplicht, ook op het terras. Houd rekening met het coronaprotocol. Blijf veilig en gezond!

Horeca

Chipping Inn blijft werken voor binnen én buiten op basis van reservering (van tevoren of aan de deur), een gezondheidscheck uitvoeren en een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar toekennen. Daarnaast wordt aan alle bezoekers gevraagd zich te registreren. Bezoekers laten op vrijwillige basis naam- en contactgegevens achter, zodat de GGD contact kan opnemen, mocht een besmetting voorkomen bij iemand die hier is geweest.

Bij constatering van een bronbesmetting door de GGD, leggen voorzitters van de Veiligheidsregio’s een sluiting op van maximaal 14 dagen van recreatieve instellingen (zoals bioscopen, horecaondernemingen, pretparken, theater, musea, enzovoorts).

Lokale maatregelen

De voorzitters van de Veiligheidsregio’s hebben mogelijkheden om brandhaarden van het coronavirus te voorkomen en onder controle te krijgen. Deze lokale en regionale maatregelen zijn gericht op de naleving van de basisregels en op het voorkomen van drukte zodat het virus zich niet verder verspreidt. De Veiligheidsregio’s kunnen bijvoorbeeld overgaan tot het beperken van de openingstijden van een bepaalde horecagelegenheid. Ook is het verplicht na uw reservering plaats te nemen aan een tafel die u door het personeel wordt toegewezen.

Het is zowel binnen als buiten verboden tafels en stoelen te verplaatsen!

Wanneer het clubhuis of het terras vol is zal de gast helaas weggestuurd moeten worden. Wij doen een beroep op uw verantwoordelijkheid en hopen dat iedereen ons helpt weer een stap in de goede richting te zetten zodat iedereen gezond blijft en de hele zomer kan genieten van ons prachtige terras en clubhuis. De registraties worden niet voor andere doeleinden gebruikt! De registraties worden na 14 dagen vernietigd!

Over ons

Gelegen aan de 18e hole heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over deze hole en het meer. Iedereen is van harte welkom voor een drankje, hapje, lunch of diner. Het vriendelijke personeel onder leiding van Nils van Dam zorgt voor een aangename sfeer.

Openingstijd:
Zie bij Baanstatus

Sluitingstijd:
Zomermaanden tot zonsondergang.
Wintermaanden tussen 16.30 en 18.00.

Bekijk onze menukaart

Reserveren of meer informatie? Bel +31 (0) 299 479 123