Restaurant "Chipping INN"

Beste gasten van de Chipping Inn,

Maandag 1 juni is het eindelijk zover. Zowel het restaurant als het terras gaan weer open. Wij zijn blij u vanaf 12.00 uur weer te mogen ontvangen.

In verband met COVID-19 zijn er door de overheid veel regels opgesteld. We doen een beroep op uw verantwoordelijkheid. We zullen ongetwijfeld tegen problemen aan gaan lopen die we vooraf niet konden voorzien, maar ik denk dat we zo goed mogelijk voorbereid zijn. 

Onze hoofdingang is alleen toegankelijk voor gasten die een reservering voor in het restaurant hebben gemaakt en voor degenen die van het toilet gebruik willen maken! Terrasgasten dienen dus buitenom,  via de hoofdingang, naar het toilet te gaan.

Voor het maken van een reservering, als u plaats wilt nemen op het terras of voor het afhalen van een drankje/broodje, bent u welkom bij ons “to go” loket.

U bent verplicht het meubilair van het terras en het restaurant op zijn plek te laten staan. Dit om de vereiste afstand te kunnen waarborgen.

Laten we er met zijn allen een fantastische zomer van maken.

Tot snel!

Groeten team Chipping Inn

* U kunt uw reservering telefonisch doorgeven op nummer +31 (0) 299 479 123 of bij ons “to go” loket op het terras.

Over ons

Gelegen aan de 18e hole heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over deze hole en het meer. Iedereen is van harte welkom voor een drankje, hapje, lunch of diner. Het vriendelijke personeel onder leiding van Nils van Dam zorgt voor een aangename sfeer.

Openingstijd:
Zie bij Baanstatus

Sluitingstijd:
Zomermaanden tot zonsondergang.
Wintermaanden tussen 16.30 en 18.00.

Bekijk onze menukaart

Reserveren of meer informatie? Bel +31 (0) 299 479 123