Tel: +31 (0) 299 438 199

Woensdag­zomer­avond­competitie

En ook de woensdagzomeravondcompetitie gaat weer van start. Voor iedereen met een handicap onder 54. Doe mee! Elke woensdagavond over 18 of 9 holes. Op 21 april gaan we weer los. De inschrijving is geopend.

De 18-holes starten vanaf 16:00 (maximaal 24 deelnemers), de 9-holes om 17:04 (maximaal 21 deelnemers), steeds om de acht minuten, in flights van drie spelers. Vanwege de coronabeperkingen is er vooralsnog geen prijsuitreiking en daarom heffen we ook geen inschrijfgeld. Wie weet ooit weer.

Er komen 20 wedstrijden, we gaan door tot en met woensdag 1 september. Die laatste wordt een best of van 14 uit 20-serie.

De inschrijfperiode opent telkens veertien dagen voor de wedstrijddag en sluit op de laatste zateredag ervoor om 22:00 uur. Deelnemers ontvangen de startlijst per mail, we houden natuurlijk rekening met eventuele wensen voor vroege of late start.

Tot de 21e!
Kees Raa, namens de enthousiaste Wo-Zac-wedstrijdcommissie

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?