Woensdag­zomer­avond­competitie

En ook de woensdagzomeravondcompetitie gaat weer van start. Voor iedereen met een handicap onder 54. Doe mee! Elke woensdagavond over 18 of 9 holes. Op 21 april gaan we weer los. De inschrijving is geopend.

De 18-holes starten vanaf 16:00 (maximaal 24 deelnemers), de 9-holes om 17:04 (maximaal 21 deelnemers), steeds om de acht minuten, in flights van drie spelers. Vanwege de coronabeperkingen is er vooralsnog geen prijsuitreiking en daarom heffen we ook geen inschrijfgeld. Wie weet ooit weer.

Er komen 20 wedstrijden, we gaan door tot en met woensdag 1 september. Die laatste wordt een best of van 14 uit 20-serie.

De inschrijfperiode opent telkens veertien dagen voor de wedstrijddag en sluit op de laatste zateredag ervoor om 22:00 uur. Deelnemers ontvangen de startlijst per mail, we houden natuurlijk rekening met eventuele wensen voor vroege of late start.

Tot de 21e!
Kees Raa, namens de enthousiaste Wo-Zac-wedstrijdcommissie