Tel: +31 (0) 299 438 199

De eigenaren in de keuken

Deze zondag runnen de eigenaren weer het restaurant. Bestellingen opnemen, inschenken, uitserveren, glimlachen, ren je rot, koken, uitserveren, glimlachen, en dat dan de hele dag door. Ze doen het graag want ze houden van deze club.

Jouw kans om ze het vuur na aan de schenen te leggen. Probeer zoveel mogelijk te bestellen, veel drankjes, de meest ingewikkelde gerechten en cocktails. Je zult zien, ze blijven erbij lachen.

Voor de liefhebbers maken ze een driegangen-menu, met keuze vlees of vis.

De mannen hebben inmiddels de slag wel te pakken. En er lol in. Vorige week hebben ze al een dag lang de honneurs waargenomen. Toen om de reguliere horecamedewerkers de kans te bieden mee te gaan met het teamuitje. Nu omdat het mooi weer wordt!

Kom je ook?

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?