De laatste Pro-Captain van 2020

Vrijdag 25 september is de laatste Pro Captain van dit seizoen.

Een 9-holes Texas Scramble-wedstrijd, gespeeld in teamverband en met wisselende spelvorm.

Gezien de grote populariteit en de snel invallende duisternis is de startijd aangepast naar 15:00 – 17:00 uur. Dit kan voor sommige werkenden onder ons een probleem opleveren maar ook Jack en Guido willen met licht terugkomen in het clubhuis.

Weekend en Sunset leden mogen vanaf 15:00 uur starten zonder greenfee te hoeven kopen.

Iedereen is van harte welkom om aan deze wedstrijd mee te doen. Van Hcp. 0 tot en met baanpermissie. U gaat dan weg van Hcp 54! Dit om de saamhorigheid binnen en buiten de Zaanse te vergroten.

Aanmelden per team vanaf zaterdag 12 september. Inschrijving sluit vrijdag 18 september.

Heeft u geen team? Geen zorgen, wij koppelen u aan een teamgenoot.

Schrijf u in voor deze gezellige wedstrijd!

Het restaurant open voor een heerlijke hap en borrel na de wedstrijd. (Als u “horeca” aan vinkt dan heeft u gereserveerd voor het eten en krijgt u voorrang)

Greenfeespelers zijn uiteraard van harte welkom!

Voor Greenfeespelers geldt een tarief van € 27,50 p.p.

De Greenfee dient vooraf voldaan te worden bij de receptie of in het restaurant The Chipping Inn.

De wedstrijdleiding wordt verzorgd door Guido van der Sluijs, onze shop leverancier en tevens meervoudig kampioen van de Zaanse. Hij doet dit samen met onze Hoofd Greenkeeper Jack de Goede.

We ontvangen u heel graag vrijdagmiddag 25 september bij de Zaanse!

Met sportieve groet,

Guido & Jack