Tel: +31 (0) 299 438 199

De NGF-competitie is los!

Eindelijk, na twee lange jaren geduldig wachten was het zover. De NGF-competitie ging weer van start. Met veel deelnemers, veel zin en veel holes. Maar op deze eerste dag was er ook heel wat kou, zon, regen en zelfs hagel. In totaal trapten 60 deelnemers af op zondag 3 april. Met of zonder paraplu.

Ons team dames 1 stond onder leiding van Nies Lakeman. Dertig druiste deernes gingen de strijd aan, tegenspelers waren van de Waterlandse 1, Amsterdam Old Course 1, De Heemskerkse 2 en de Westfriese 1. Onze heren 4, waar Bas de Boer de captain is, namen het op tegen Goyer 4, GVN 4 (Golfvereniging Nederland), Westfriese 3 en De Noordhollandse 1.

Iedereen werd ‘s ochtends ontvangen met koffie en een gevulde koek. Om 10.30 uur vertrokken de eerste dames vanaf hole 10 en de heren vanaf hole 1 voor de eerste negen uitdagingen. Waarna een fijn lunchbuffet klaarstond.

Toen de single wedstrijd over 18 holes. Om een uur of vijf kwamen de eerste spelers binnen. Ondanks het barre weer was er een en al vrolijkheid. Lester met zijn bedieningscrew en Boris met zijn kookbrigade verhoogde de stemming met een heerlijke borrelplank en (na fris douchen en verkleden) rond half acht een dito diner. Het was genieten van de boterzachte bavette (rundvlees), prachtig gegaarde roodbaarsfilet en een vegetarische spaghettischotel. Uiteraard werd er een wijntje bij geschonken.

Kortom het was een topdag. Veel dank aan de mensen die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Waaronder Rob Broekema voor zijn algemene leiding namens Ironwoods.

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?