Tel: +31 (0) 299 438 199

De nieuwe manager

Hallo allemaal

Ik ben Rob Broekema. Vanaf nu kun je mij dagelijks op de club tegenkomen. Ik ben de nieuwe algemeen manager en mede-eigenaar van Ironwoods, de nieuwe beheerder van het terrein. Mijn belangrijkste taak wordt de Zaanse de mooiste golfbaan te laten zijn, waar zowel leden als andere golfers met groot plezier kunnen spelen en genieten van goede horeca.

Laat ik eerst iets over mijzelf vertellen. Ik ben 62 jaar en ben mijn hele leven al woonachtig in de Zaanstreek. Ik ben een groot liefhebber van sporten. Mijn professie is docent lichamelijke opvoeding en ik was een actief tennisser en voetballer, daarna als trainer/coach jarenlang actief in de Zaanstreek. Ik heb twee evenementenbureau’s onder mijn leiding gehad. En ik heb het succesvolle Klimpark Twiske opgezet.

Ook golfen heb ik veel gedaan. Lang geleden speelde ik op Spaarnwoude gemiddeld 102-110 op een 18-holes. Ik zat toen dus ergens rond handicap 36, geloof ik. Door werkdrukte is dat op den duur op het tweede plan geraakt. Daar ga ik nu natuurlijk verandering in brengen.

Ik ben geen directeur in een pak. Ik ben liefst onder de mensen, met de mensen. Dichtbij de leden en de golfers. Ik zal straks heel veel bezig zijn met het proces. Mensen aansturen, enthousiasmeren, zorgen dat de golfbaan heel gastvrij is in alle facetten. Met een goede sfeer en blije golfers.

Samenwerken

Dat doe ik in nauwe samenwerking met alle commissies, enthousiastelingen, vrijwilligers, greenkeepers, grasshoppers, golfpro’s, medewerkers.

Ik wil graag iedereen ontmoeten. Natuurlijk komt er de eerste weken veel tegelijk op mij af, geef me een beetje tijd. Maar ik wil straks met alle betrokkenen om de tafel. Wat wil je, wat heb je gedaan, waar ben je tegenaan gelopen, hoe sta je tegenover de nieuwe eigenaren. Hoe kan ik helpen om dingen mogelijk te maken, dingen te versoepelen, eventueel de ambtenarij eruit te krijgen. En hoe kunnen jullie mij helpen om verbeteringen te versnellen.

Ja, jullie gaan de nieuwe eigenaren ook ontmoeten, het zijn aardige kerels en echte Zaankanters. Een aantal van hen golft al langer, ook hier. En twee gaan er nu aan beginnen en les nemen. Maar de leiding laten ze aan mij over hoor.

Wij willen er een golfbaan van maken waar plezier en enthousiasme de boventoon voeren. Een gezellige, sfeervolle golfbaan waar de leden het naar de zin hebben. Met nette, verzorgde faciliteiten.

Groeten,
Rob Broekema

Tekst video (geluid valt aan het begin een beetje weg)

Hi, Ik ben Rob Broekema, de nieuwe manager. Als we elkaar willen leren kennen, dan kan dat vanaf 1 april, dan ben ik hier heel veel te vinden. Ik vind het leuk om jullie te leren kennen. Als je vragen hebt, loop gerust even bij me binnen.

 

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?