Tel: +31 (0) 299 438 199

De Van der Woude Verlichtingsdag was aan

Willem en José van der Woude maakten een fantastische clubwedstrijd mogelijk. Wat was het vanouds gezellig op deze zondag 19 juni. Wel 58 deelnemers, van piepjong tot stokoud, van lage tot hoge hcp, van fanatici tot kantjes eraflopers en alles ertussen. Gezelligheid. We zagen alleen maar blije gezichten. Tijdens de wedstrijd en erna.

Op de hoofdfoto van links naar rechts José van der Woude, Guido van der Sluijs, Linda de Haan, Gert Visser, Lia Huiskes, René Klinkenberg, Betty de Haan, Willem van der Woude en Ed de Haan.

Het was perfect georganiseerd. De geoliede wedstrijdleiding was in de vertrouwde handen van Joke Kloprogge en Lucas Rossing. De geoliede barbecue was het werkterrein van Rob Broekema en de koks onder leiding van Duncan en de horecacrew aangevoerd door Lester.

De deelnemers vertrokken voor hun qualifying stablefordpotje over 18 holes vanaf hole 1 en 10. De baan lag er prachtige bij. En het was een prachtige gezicht, zoveel golfers overal. Al snel zette de zon de deelnemers in vuur en vlam. Dat was te zien aan de hoge uitslagen.

Met daarna een grote barbecue tot in de kleine uurtjes. De spelers mochten tegen die tijd lekker zitten terwijl de koks en de horecamedewerkers zich de benen uit het lijf liepen.

De sportieve strijd liep bijna uit op een hanengevecht. Want Betty de Haan, haar man Ed de Haan en dochter Linda de Haan veroverden alle drie mooie prijzen. Betty de Haan was de uitblinker bij de dames met 42 punten (hoera), voor Lia Huiskes (36) en Linda de Haan (35). Betty sloeg ook nog de neary op hole 2, Linda de verste damesafslag op hole 15.

Bij de mannen sprong Gert Visser eruit met 43 punten (hulde), achternagezeten door Ed de Haan (42) en René Klinkenberg (41).Terwijl Guido van der Sluijs de verste afslagpoeier afleverde op hole 15.

Dan waren er nog birdieuitblinkers. Guido van der Sluijs (op 1 en 11) en Stefan de Haar (op 6 en 17) hadden er twee te pakken, Linda de Haan (op 1), Gerard ten Hoedt (op 3), Lia Huiskes (op 1) Betty de Haan (op 8), Gert Visser (op 11) en Jorrit van der Sluijs (op 8) sloegen allemaal één birdie. Op E-Golf4U lees je alle details.

En hieronder nog wat sfeer…

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?