Tel: +31 (0) 299 438 199

Wintercompe­titie valt in de smaak

Na de laatste winterwedstrijd stond een tussenevaluatie op het programma. Is iedereen blij met de nieuwe opzet? Het enthousiaste antwoord van alle deelnemers was JAAAA.

Deze aanpak is toegankelijker. Het is aantrekkelijk om met steeds verschillende mensen te spelen. Iedereen vindt het een leuke nieuwe spelvorm. Kortom, we gaan zo door. De handicapverrekening is wel aangepast, is nu 75% om de kansen gelijkwaardiger te maken.

De wedstrijd van zondag 27 november

Het dreigde een waterballet te worden. Toch stonden er 15 strijders klaar bij hole 1. En hoera, de regen ging over in de drup. Vanaf hole 2 was en bleef het droog. Kortom, laat je niet gek maken door de voorspellingen. En als het echt slecht is, zoekt de commissie terplekke een fijne oplossing. Bijvoorbeeld inkorten van de wedstrijd naar 9 holes ipv 18.

In de flight van Ahmed en Els tegen Jeroen en Kelly was het tot op het laatste moment spannend. Niet alleen wie er met de winst vandoor zou gaan. Ook of de 6 verplichte eerste afslagen van elke deelnemer wel werden gehaald. Op hole 18 moest er nog één afslag gemaakt worden. De spanning steeg… En… helaas vloog die bal te water. Dat was pech, de bal én de winst weg. Maar voor wie? Check de tussenstand hieronder!

Volgende week 4 december

Dan vieren we Sinterklaas in de baan. Met ‘lekkers in ‘één of and’re hoek, koekoek.’. Dus schrijf je snel in en laat je verrassen door de goedheiligman.

De tussenstand (klik op het plaatje om te vergroten):

Deel dit artikel op social media
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?