Een nieuwe redactie

Het moet niet gekker worden. Niet alleen een nieuwe website, ook een nieuw team erachter! Een aantal oude vertrouwde gezichten. En een paar nieuwe. Op de foto zie je ze stralen in de zon. Allemaal hebben ze er zin in. Zoals de site nog moet groeien, moeten wij dat eveneens. Geef ons een beetje tijd om de redactionele hole-in-one te slaan. We gaan berichten maken voor de website, social media en e-mail. Jullie op de hoogte houden over al het moois op en rond de club. Variërend van de nieuwe mat op de driving range, een nieuwe menukaart van Chipping Inn tot nieuw lief en leed.

Benader ons via redactie@zaansegolfclub.nl met je ideeën, suggesties en invallen. Geef ons gerust input en reactie. Spreek je ons aan als je ons voorbij ziet lopen? We staan er voor open.

Op de foto van links naar rechts Theo Willems, Annette de Jong, Leo Stolp, Victor Cijs, Bert Abbas, Nies Lakeman en Ron Sierhuis