Een nieuwe redactie

Het moet niet gekker worden. Niet alleen een nieuwe website, ook een nieuw team erachter! Een aantal oude vertrouwde gezichten. En een paar nieuwe. Op de foto zie je ze stralen in de zon. Allemaal hebben ze er zin in. Zoals de site nog moet groeien, moeten wij dat eveneens. Geef ons een beetje tijd om de redactionele hole-in-one te slaan. We gaan berichten maken voor de website, social media en e-mail. Jullie op de hoogte houden over al het moois op en rond de club. Variërend van de nieuwe mat op de driving range, een nieuwe menukaart van Chipping Inn tot nieuw lief en leed.

Benader ons via redactie@zaansegolfclub.nl met je ideeën, suggesties en invallen. Geef ons gerust input en reactie. Spreek je ons aan als je ons voorbij ziet lopen? We staan er voor open.

Op de foto van links naar rechts Theo Willems, Annette de Jong, Leo Stolp, Victor Cijs, Bert Abbas, Nies Lakeman en Ron Sierhuis

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?