Een nieuwe website!

En niet zomaar één maar een hele mooie. En dat zal voor iedereen even wennen zijn. Staat alles wat ik weten wil nog op dezelfde plaats? Kan ik m’n verslagen nog insturen en (laten) plaatsen? Kan ik er mee uit de voeten? Vast wel. Denk aan een balletje in ergens in een houtwal. Zoeken, achteropkomende flight doorzwaaien en dat ineens ….. Vind je je balletje en kan je verder spelen in een nieuwe en toch vertrouwde omgeving.

De Nieuwe
Hoe vaak zeg je dat wel niet: ”de nieuwe”. Auto, balletje, club, driver, fiets, desnoods partner, en altijd is het wennen. Het is niet zus en het is niet zo. Wennen aan nieuws, iets dat oud en vertrouwd is inruilen voor iets dat shiny and new is op het oog niet beter is dan het oude en vertrouwde. En dat is nu precies dat wat er gebeurd is.

Hoera een nieuwe!
Wat vinden jullie ervan? Stuur een spontaan berichtje naar redactie@zaansegolfclub.nl en maak de nieuwe redactie een beetje blij!