Een nieuwe website!

En niet zomaar één maar een hele mooie. En dat zal voor iedereen even wennen zijn. Staat alles wat ik weten wil nog op dezelfde plaats? Kan ik m’n verslagen nog insturen en (laten) plaatsen? Kan ik er mee uit de voeten? Vast wel. Denk aan een balletje in ergens in een houtwal. Zoeken, achteropkomende flight doorzwaaien en dat ineens ….. Vind je je balletje en kan je verder spelen in een nieuwe en toch vertrouwde omgeving.

De Nieuwe
Hoe vaak zeg je dat wel niet: ”de nieuwe”. Auto, balletje, club, driver, fiets, desnoods partner, en altijd is het wennen. Het is niet zus en het is niet zo. Wennen aan nieuws, iets dat oud en vertrouwd is inruilen voor iets dat shiny and new is op het oog niet beter is dan het oude en vertrouwde. En dat is nu precies dat wat er gebeurd is.

Hoera een nieuwe!
Wat vinden jullie ervan? Stuur een spontaan berichtje naar redactie@zaansegolfclub.nl en maak de nieuwe redactie een beetje blij!

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?