Tel: +31 (0) 299 438 199

Dinsdag­zomer­avond­competitie

Heb je een handicap onder 26,6? Doe dan mee met de ZAC! Elke dinsdagavond over 18 of 9 holes. Op dinsdag 20 april starten we weer. De inschrijving voor de eerste is geopend.

De 18-holes starten vanaf 15:30 (maximaal 21 deelnemers), de 9-holes om 18:30 (maximaal 15 deelnemers). We spelen in flights van drie spelers. Vanwege de coronabeperkingen is er vooralsnog geen prijsuitreiking en daarom heffen we ook geen inschrijfgeld. Zodra de situatie het toelaat, gaan we de winnaars weer als vanouds in het zonnetje zetten.

We maken er een mooi seizoen van met maar liefst 20 wedstrijden, we gaan door tot en met dinsdag 31 augustus. De inschrijfperiode opent telkens veertien dagen voor de wedstrijddag en sluit op de laatste vrijdagavond ervoor om 22:00 uur. Deelnemers ontvangen de startlijst per mail, we houden zo veel mogelijk rekening met eventuele wensen voor vroege of late start.

(Omdat clubhuis en terras gesloten zijn, kun je tot 16:30 uur bij het ToGo-loket versnaperingen afhalen voor onderweg.)

Tot de 20e!
Peter Kuijper, namens de enthousiaste Di-Zac wedstrijdcommissie

 

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?