Dinsdag­zomer­avond­competitie

Heb je een handicap onder 26,6? Doe dan mee met de ZAC! Elke dinsdagavond over 18 of 9 holes. Op dinsdag 20 april starten we weer. De inschrijving voor de eerste is geopend.

De 18-holes starten vanaf 15:30 (maximaal 21 deelnemers), de 9-holes om 18:30 (maximaal 15 deelnemers). We spelen in flights van drie spelers. Vanwege de coronabeperkingen is er vooralsnog geen prijsuitreiking en daarom heffen we ook geen inschrijfgeld. Zodra de situatie het toelaat, gaan we de winnaars weer als vanouds in het zonnetje zetten.

We maken er een mooi seizoen van met maar liefst 20 wedstrijden, we gaan door tot en met dinsdag 31 augustus. De inschrijfperiode opent telkens veertien dagen voor de wedstrijddag en sluit op de laatste vrijdagavond ervoor om 22:00 uur. Deelnemers ontvangen de startlijst per mail, we houden zo veel mogelijk rekening met eventuele wensen voor vroege of late start.

(Omdat clubhuis en terras gesloten zijn, kun je tot 16:30 uur bij het ToGo-loket versnaperingen afhalen voor onderweg.)

Tot de 20e!
Peter Kuijper, namens de enthousiaste Di-Zac wedstrijdcommissie