De Pro Captainaftrap – Doe je mee?

Bijna vol! Schrijf je snel in voor de Pro Captainaftrapwedstrijd. Op vrijdag 27 mei, starten tussen 16.00 en 18.00 uur. Het wordt gelukkig goed weer en de keuken heeft een nieuwe daghap voor 15 eurootjes bedacht.

Of je nu een trouwe deelnemer bent of nieuw, we vinden het super als je meedoet. We spelen ‘best ball’ in een team van twee, je speelt steeds verder met de beste bal van een van jullie twee. Dus als de ene een bal in het water slaat, is er nog steeds geen man of vrouw overboord. En als de ander nog beter presteert, heb je plezier voor twee. Over negen holes.

Meld je aan als koppel, dus samen met een maatje. Inschrijving sluit op 20 mei. Er zijn Pro Captainballetjes te winnen. Iedereen is van harte welkom. Van hcp 0 tot en met baanpermissie. Ook greenfeespelers. Dit om de saamhorigheid te vergroten.

De wedstrijdleiding is in handen van Guido van der Sluijs, onze meervoudig kampioen, en onze hoofdgreenkeeper Jack de Goede. (Deze eerste keer is Guido er niet bij, Mark Metgod vervangt hem.)