Tel: +31 (0) 299 438 199

De Pro Captainaftrap – Doe je mee?

Bijna vol! Schrijf je snel in voor de Pro Captainaftrapwedstrijd. Op vrijdag 27 mei, starten tussen 16.00 en 18.00 uur. Het wordt gelukkig goed weer en de keuken heeft een nieuwe daghap voor 15 eurootjes bedacht.

Of je nu een trouwe deelnemer bent of nieuw, we vinden het super als je meedoet. We spelen ‘best ball’ in een team van twee, je speelt steeds verder met de beste bal van een van jullie twee. Dus als de ene een bal in het water slaat, is er nog steeds geen man of vrouw overboord. En als de ander nog beter presteert, heb je plezier voor twee. Over negen holes.

Meld je aan als koppel, dus samen met een maatje. Inschrijving sluit op 20 mei. Er zijn Pro Captainballetjes te winnen. Iedereen is van harte welkom. Van hcp 0 tot en met baanpermissie. Ook greenfeespelers. Dit om de saamhorigheid te vergroten.

De wedstrijdleiding is in handen van Guido van der Sluijs, onze meervoudig kampioen, en onze hoofdgreenkeeper Jack de Goede. (Deze eerste keer is Guido er niet bij, Mark Metgod vervangt hem.)

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?