Tel: +31 (0) 299 438 199

Doe mee met de Klinkenbergcup

Op zondag 3 juli organiseert René Klinkenberg zijn jaarlijkse cup met de grote oren. Het wordt prachtige weer en reuze gezellig. Deze super-clubwedstrijd over 18 holes wordt uiteraard bekroond met een lekkere bbq voor iedereen, ook voor niet- of weinig-vleeseters.

Er is ruimte voor 80 deelnemers van 18 jaar en ouder met minimaal handicap 45. Je speelt 18 holes, qualifying en de speelvorm is stableford. Er zijn weer mooie prijzen voor de uitblinkers. Zet de datum in je agenda en schrijf je meteen even in op E-golf4U. Gezellig!

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?