Doe je mee met de Pro Captain?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand organiseren we in de zomer een gezellige 9-holes Texas scramble-wedstrijd. Voor iedereen, met een handicap tussen 0 en 70, zowel leden als gastspelers. Kom ook en doe mee. De volgende Pro Captain is op 28 augustus.

Er wordt in teamverband van twee tegen twee gespeeld. Bij Texas scramble speelt iedere speler zijn of haar eigen bal. En na elke slag ga je steeds verder vanaf de beste positie van de twee. Je kunt je als team of individueel aanmelden. Ben je alleen dan delen we je in bij een leuke medespeler.

Na afloop feliciteren we onszelf met onze prestaties, slaan we elkaar op de schouder, drinken een drankje en genieten samen van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

De wedstrijdleiding is in de vakkundige handen van onze hoofdgreenkeeper Jack de Goede en onze shopleverancier en meervoudig kampioen Guido van der Sluijs.

Niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?