Doe je mee met de Pro Captain?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand organiseren we in de zomer een gezellige 9-holes Texas scramble-wedstrijd. Voor iedereen, met een handicap tussen 0 en 70, zowel leden als gastspelers. Kom ook en doe mee. De volgende Pro Captain is op 28 augustus.

Er wordt in teamverband van twee tegen twee gespeeld. Bij Texas scramble speelt iedere speler zijn of haar eigen bal. En na elke slag ga je steeds verder vanaf de beste positie van de twee. Je kunt je als team of individueel aanmelden. Ben je alleen dan delen we je in bij een leuke medespeler.

Na afloop feliciteren we onszelf met onze prestaties, slaan we elkaar op de schouder, drinken een drankje en genieten samen van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

De wedstrijdleiding is in de vakkundige handen van onze hoofdgreenkeeper Jack de Goede en onze shopleverancier en meervoudig kampioen Guido van der Sluijs.

Niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link.