Doe ook mee met de Winksys-Van Weestrofee

Op 10 juli organiseren Rob en Annette van Wees weer hun Winksystrofee. Deze superzondag-clubwedstrijd begint met een 18-holeswedstrijd en eindigt met een gezellige barbecue. (En wie weet wat er tussenin gebeurt…)

Er is ruimte voor 80 deelnemers van 18 jaar en ouder met minimaal handicap 45. Je speelt 18 holes, qualifying en de speelvorm is stableford. Er zijn weer mooie prijzen voor de uitblinkers. Zet de datum in je agenda en schrijf je meteen even in op E-golf4U. Gezellig!

(Klik op de poster om hem te vergroten.)