Tel: +31 (0) 299 438 199

Wintercompe­titiewetens­waardigheden

Het nieuwe jaar betekent dat de tweede helft van de wintercompetitie van start is. Waar vorige week op 1 januari iedereen nog gezellig stonden te toasten en beste wensen uitsprak, lagen nu de messen weer op de tee. Bij de loting zat de sfeer er al gelijk in. Bij diverse koppels ging een luid oehhh en ahhh door het clubhuis.

Zes flights van vier personen. Zoals gebruikelijk nam de eerste flight het bordje van de neary voor hole 2 mee. Ik zat in de laatste flight met, zoals gebruikelijk, de taak het bordje weer mee te nemen. Na afgeslagen te hebben op hole 1 zag ik op de fairway, links van de eerste bunker het neary bordje staan. Bijzonder… zou dit ons bordje zijn?

Bordje in de tas en doorlopen dan maar. Aangekomen op hole 2 geen nearybordje te zien op de green. Wij afslaan, green gehaald, naam op het bordje en na ook de birdie te hebben gemaakt door naar hole 3. Op hole 7 zagen wij dat de flight voor ons nog maar bestond uit drie personen. Na twee keer kijken, bleek dat Dolf Kat (allias dolfje dolfje weergolfje) verdwenen was. En iets later, op hole 10, liep er nog maar één persoon voor ons. En verder nobody ELS.

Tijdens het nagolfen op hole 19 werd alles duidelijk…

– Ik noem geen namen maar Theo W. heeft bij het schoonmaken van zijn bal op hole 1 het bordje van de neary als marker gebruikt en is hem daarna vergeten mee te nemen.
– Alle andere flights hebben het bordje zien staan alleen niemand kwam op het idee om hem mee te nemen naar hole 2.
– Dolf is door zijn rug gegaan en wel zo erg dat hij niet meer verder kon lopen (heel veel sterkte en beterschap Dolf, we hopen je snel weer te zien!!)
– Na het uitvallen van Dolf bleek zijn maat zo van slag te zijn en kon daardoor zelf geen slag maken
– Els wilde graag nog even door…

De competitie is over de helft, nog 7 wedstrijden te gaan. Doe mee en schrijf je in op E-Golf4U! Gezellig.

Kelly Veerman

Klik op het plaatje om te vergroten:

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?