Een glansrijke toekomst voor onze club

We golfen alweer volop en wat is het heerlijk weer door de wei te lopen. Ik dacht dat 18 holes een zware dobber zou zijn na 2,5 maand niks doen, maar niets van dat al. Fluitend 18 holes gelopen.En wat ben ik blij met onze mooie baan. De greens zijn mooier dan ooit, de waterkanten mooi bijgewerkt en het riet geknipt.

Het meest enthousiast werd ik op Hemelvaartsdag. De hele baan volgeboekt. Na reservering kunnen wij 18 holes spelen, waarbij er voldoende ruimte overblijft voor de greenfee spelers. En die waren er volop. Fantastisch! Op Hemelvaartsdag ongeveer 80 greenfeeërs. Geweldig dat men de weg naar onze mooie club weet te vinden.

Waar ik ook blij van werd is dat ik, ondanks de grote drukte, tijdens het spelen een groot gevoel van vrijheid ervaarde. Wat een rust en wat een ruimte op een volle baan. Om de 10 minuten starten, werkt in mijn ogen geweldig. Ik heb deze eerste weken weer een fijn gevoel over de club. Ik zie een glansrijke toekomst voor de Zaanse en ben ik trots dat ik daarbij mag horen.

Rachel Tjong

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?