Een glansrijke toekomst voor onze club

We golfen alweer volop en wat is het heerlijk weer door de wei te lopen. Ik dacht dat 18 holes een zware dobber zou zijn na 2,5 maand niks doen, maar niets van dat al. Fluitend 18 holes gelopen.En wat ben ik blij met onze mooie baan. De greens zijn mooier dan ooit, de waterkanten mooi bijgewerkt en het riet geknipt.

Het meest enthousiast werd ik op Hemelvaartsdag. De hele baan volgeboekt. Na reservering kunnen wij 18 holes spelen, waarbij er voldoende ruimte overblijft voor de greenfee spelers. En die waren er volop. Fantastisch! Op Hemelvaartsdag ongeveer 80 greenfeeërs. Geweldig dat men de weg naar onze mooie club weet te vinden.

Waar ik ook blij van werd is dat ik, ondanks de grote drukte, tijdens het spelen een groot gevoel van vrijheid ervaarde. Wat een rust en wat een ruimte op een volle baan. Om de 10 minuten starten, werkt in mijn ogen geweldig. Ik heb deze eerste weken weer een fijn gevoel over de club. Ik zie een glansrijke toekomst voor de Zaanse en ben ik trots dat ik daarbij mag horen.

Rachel Tjong