Tel: +31 (0) 299 438 199

Een mooi afscheid

Een lach en een traan. Op woensdag 31 maart namen Jacob van Braam, Ko Landsaat en Sietske Laan van het stichtingsbestuur, alsmede de receptievrijwilligers Dick Stolp, Hanneke Langen, Willem Metselaar, Willem van Wijk en Job Goossens afscheid.

Met bloemen, een symbolische fles en prachtige speeches van Nies Lakeman en Henk Kramer van het verenigingsbestuur. Ook Jacob van Braam sprak mooie woorden waarin hij refereerde aan de lange historie en de bijzondere dingen die in al die jaren zijn gebeurd.

Want na 33 jaar krijgt de golfbaan en de bijbehorende opstallen per 1 april een andere eigenaar. Een nieuwe periode breekt aan en de oude garde zwaait af. Onder een stralend blauwe hemel werden de harde werkers op hun laatste dag in het zonnetje gezet. We gaan ze vast weer terugzien op de club, maar dan niet meer in functie. Hartelijk bedankt voor al die jaren!

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?