Een mooi afscheid

Een lach en een traan. Op woensdag 31 maart namen Jacob van Braam, Ko Landsaat en Sietske Laan van het stichtingsbestuur, alsmede de receptievrijwilligers Dick Stolp, Hanneke Langen, Willem Metselaar, Willem van Wijk en Job Goossens afscheid.

Met bloemen, een symbolische fles en prachtige speeches van Nies Lakeman en Henk Kramer van het verenigingsbestuur. Ook Jacob van Braam sprak mooie woorden waarin hij refereerde aan de lange historie en de bijzondere dingen die in al die jaren zijn gebeurd.

Want na 33 jaar krijgt de golfbaan en de bijbehorende opstallen per 1 april een andere eigenaar. Een nieuwe periode breekt aan en de oude garde zwaait af. Onder een stralend blauwe hemel werden de harde werkers op hun laatste dag in het zonnetje gezet. We gaan ze vast weer terugzien op de club, maar dan niet meer in functie. Hartelijk bedankt voor al die jaren!