Ga toch genieten: starterspakket

Het is heerlijk weer. Zonnetje, beetje koud nog. De temperatuur gaat de komende weken omhoog. Lekker weer om naar buiten te gaan. Word actief, gezond, samen, plezier.

Misschien is golfen ook iets voor jou? De Zaanse Golfclub heeft nog plek voor enkele nieuwe leden. Kun je het nog niet of heb je geen spullen? Maakt niet uit. Daar helpen we je mee. Na een paar lessen heb je veel gelachen en mag je al de grote baan op.

De club heeft een starterspakket voor 255 euro waarmee je in drie maanden of korter je baanpermissie haalt en daarna nog twee maanden onbeperkt mag golfen. Dat valt mooi in de warmste maanden. Goed moment om het te proberen, toch? En golfen kan altijd (ook in coronatijd), op alle uren en met iedereen. De club heeft golfmaatjes voor jou. Ook zijn er wedstrijden voor elk niveau.

De Zaanse is een van de mooiste banen in de regio met 18 prachtige holes middenin de natuur. Veel water, groen, dijken en hoogteverschillen. En staat bekend als een gezellige vereniging waar je makkelijk vrienden makt.

Nieuwsgierig? Op deze pagina lees je meer. Bel 0299 438 199. Of stuur een mailtje. Je bent welkom.