Tel: +31 (0) 299 438 199

Ga toch genieten: starterspakket

Het is heerlijk weer. Zonnetje, beetje koud nog. De temperatuur gaat de komende weken omhoog. Lekker weer om naar buiten te gaan. Word actief, gezond, samen, plezier.

Misschien is golfen ook iets voor jou? De Zaanse Golfclub heeft nog plek voor enkele nieuwe leden. Kun je het nog niet of heb je geen spullen? Maakt niet uit. Daar helpen we je mee. Na een paar lessen heb je veel gelachen en mag je al de grote baan op.

De club heeft een starterspakket voor 255 euro waarmee je in drie maanden of korter je baanpermissie haalt en daarna nog twee maanden onbeperkt mag golfen. Dat valt mooi in de warmste maanden. Goed moment om het te proberen, toch? En golfen kan altijd (ook in coronatijd), op alle uren en met iedereen. De club heeft golfmaatjes voor jou. Ook zijn er wedstrijden voor elk niveau.

De Zaanse is een van de mooiste banen in de regio met 18 prachtige holes middenin de natuur. Veel water, groen, dijken en hoogteverschillen. En staat bekend als een gezellige vereniging waar je makkelijk vrienden makt.

Nieuwsgierig? Op deze pagina lees je meer. Bel 0299 438 199. Of stuur een mailtje. Je bent welkom.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?