Tel: +31 (0) 299 438 199

Nieuwjaarsgolf met bubbels

De kop is eraf, de eerste holes zijn weer gedaan. Een kleine twintig enthousiastelingen stapten op nieuwjaarsdag om 11.00 de baan in. Na het nodige handenschudden en omhelzen. Wél met doping deze keer, want organisator Kelly verwende de deelnemers met een glas bubbels bij de loting.

Hik.

Het was er prachtig weer voor. Een beetje wind, een beetje zon, een beetje fris. De slechts 9 holes zaten er zo op. Ieder had het reuze naar de zin. En de scores waren uitmuntend.

Bij terugkomst wachtten warme worstenbroodjes, warme oliebollen en warme glühwein de golfers op. Dat belooft wat voor 2023. De beste wensen, mensen!

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?