Tel: +31 (0) 299 438 199

Gratis golfen?!?!?

De Zaanse heeft een prachtige aanbieding: koop nu een speelrecht voor 2023 en speel de rest van 2022 gratis. Sla je slag, want hoe eerder je toeslaat, hoe groter je voordeel. Iets voor jou? Bel snel met onze receptie 0299 438199.

Klik hier en lees alles over de nieuwe speelrechten.

Inclusief (nieuw): een 9-holeslidmaatschap voor slechts 995 euro.

Of je nou een ervaren golfer bent of een beginner. Er is hier van alles mogelijk. Je bent welkom. We hebben geweldige oefenfaciliteiten en golfpro’s die je verder helpen. We hebben wekelijkse wedstrijden, clubwedstrijden, competitiewedstrijden, beginnerswedstrijden en jeugdwedstrijden. Dit is een actieve en gezellige vereniging.

Nu is echt een geweldig moment om toe te slaan. Niet alleen vanwege deze aanbieding. Ook omdat de baan er prachtig bijligt. Bovendien krijgt het clubhuis een grote overdekte serre. (Die straks met mooi weer helemaal open kan.)

Bring-a-friend-actie

Ken jij als lid (met speelrecht) iemand die hier ook lid wil worden? Dan speelt hij of zij dus de rest van 2022 alvast gratis.

Maar ook voor jou hebben we iets leuks in petto… Jij krijgt 50 euro korting! Heb je een premium speelrecht dan krijg je zelfs 75 euro cadeau. Dat is toch leuk meegenomen. Wil je? Bel snel met de receptie 0299 438199.

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?