Gratis golfen?!?!?

De Zaanse heeft een prachtige aanbieding: koop nu een speelrecht voor 2023 en speel de rest van 2022 gratis. Sla je slag, want hoe eerder je toeslaat, hoe groter je voordeel. Iets voor jou? Bel snel met onze receptie 0299 438199.

Klik hier en lees alles over de nieuwe speelrechten.

Inclusief (nieuw): een 9-holeslidmaatschap voor slechts 995 euro.

Of je nou een ervaren golfer bent of een beginner. Er is hier van alles mogelijk. Je bent welkom. We hebben geweldige oefenfaciliteiten en golfpro’s die je verder helpen. We hebben wekelijkse wedstrijden, clubwedstrijden, competitiewedstrijden, beginnerswedstrijden en jeugdwedstrijden. Dit is een actieve en gezellige vereniging.

Nu is echt een geweldig moment om toe te slaan. Niet alleen vanwege deze aanbieding. Ook omdat de baan er prachtig bijligt. Bovendien krijgt het clubhuis een grote overdekte serre. (Die straks met mooi weer helemaal open kan.)

Bring-a-friend-actie

Ken jij als lid (met speelrecht) iemand die hier ook lid wil worden? Dan speelt hij of zij dus de rest van 2022 alvast gratis.

Maar ook voor jou hebben we iets leuks in petto… Jij krijgt 50 euro korting! Heb je een premium speelrecht dan krijg je zelfs 75 euro cadeau. Dat is toch leuk meegenomen. Wil je? Bel snel met de receptie 0299 438199.