Guido en Veerle flikken het weer

Guido van der Sluijs en Veerle Bergsma zijn de grote winnaars geworden van de clubkampioenschappen strokeplay. Opnieuw, net als in 2019. Heel knap!

De wedstijden werden gespeeld over drie rondes. Twee op zaterdag en eentje op zondag. Twee dagen met een lekker zonnetje, alleen de straffe oostenwind maakte het de golfers lastig. Guido behaalde een score van 81, 79 en 82. Veerle deed het in 87, 95 en 87 slagen.

(Als u een leuke foto ervan hebt gemaakt, stuur die dan op naar de redactie, dan plaatsen we hem hier erbij. Zou leuk zijn.)

Komend weekend volgen de matchplay-kampioenschappen. De ijzers zijn geslepen!