Heb je de Japanse kers gezien?

Tussen hole 2 en 3 staan de twee prachtige Japanse sierkersen weer in bloei. Mooi hè?

Leuk om te weten, deze kersenbloesembomen hebben een verhaal. In december 1991/januari 1992 heeft ons oud-lid Yasunori Morimoto op hole 2 namelijk tweemaal een een ‘hole in one’ geslagen (daar zaten slechts 17 dagen tussen). Hij was er zo blij mee dat hij de club toen deze bijzondere sakura’s schonk. Marguerite Berendsen wist ons dit te vertellen.

We hebben een paar dagen geleden via Facebook contact gekregen met meneer Morimoto. Hij reageerde: “I made hole-in-one twice as mentioned on the golden color board in the club house. It was my last golf at Zaanse which I made the second one, just before I left Zaanse to Japan. I think it’s very rear to make hole-in-one twice at the same hole within 17 days. I’m glad to see nice picture of “my cherry”.

En “I play golf in Japan near Mount Fuji often. Just yesterday also. Please refer the attached picture.”

Is er misschien iemand op de club die zich meer details herinnert?  Stuur ons een mailtje!