Tel: +31 (0) 299 438 199

Heb je de Japanse kers gezien?

Tussen hole 2 en 3 staan de twee prachtige Japanse sierkersen weer in bloei. Mooi hè?

Leuk om te weten, deze kersenbloesembomen hebben een verhaal. In december 1991/januari 1992 heeft ons oud-lid Yasunori Morimoto op hole 2 namelijk tweemaal een een ‘hole in one’ geslagen (daar zaten slechts 17 dagen tussen). Hij was er zo blij mee dat hij de club toen deze bijzondere sakura’s schonk. Marguerite Berendsen wist ons dit te vertellen.

We hebben een paar dagen geleden via Facebook contact gekregen met meneer Morimoto. Hij reageerde: “I made hole-in-one twice as mentioned on the golden color board in the club house. It was my last golf at Zaanse which I made the second one, just before I left Zaanse to Japan. I think it’s very rear to make hole-in-one twice at the same hole within 17 days. I’m glad to see nice picture of “my cherry”.

En “I play golf in Japan near Mount Fuji often. Just yesterday also. Please refer the attached picture.”

Is er misschien iemand op de club die zich meer details herinnert?  Stuur ons een mailtje!

 

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?