Tel: +31 (0) 299 438 199

Het loopt storm bij de wedstrijden

Vorige week werd er voor het eerst weer gegolfd in wedstrijdverband. Met grote enthousiasme, na al die tijd. Dankzij de inzet van de wedstrijdcommissies van de MMC, Dames en Senioren kon er veilig op anderhalve meter gestreden worden. Nu het clubhuis tijdelijk dicht is, halen deelnemers hun scorekaarten op in de commissiekamer, en leveren ze daar na afloop in.

Bij deze primeur was de concurrentie groot. Bijna alles volgeboekt met wedstrijdtijgers die vol spanning uitkeken met welke flightgenoot zij hun negen holes mochten lopen.

Op maandag lieten Marjan Raap en Margreet Paap zien dat je geen lage handicap nodig hebt om 40 concurrenten te kunnen verslaan. En op dinsdag liet Carla Wittenberg er geen twijfel over we de beste was, op de grote foto zie je trotse winnaar Carla (in het midden). Donderdag liep het anders, daar versloeg storm Evert de dappere Senioren met zijn zware windstoten. Ballen woeien van de greens, tassen vielen om en takken vlogen door de lucht. De wedstrijdcommissie vond het niet veilig genoeg om door te gaan en laste de wedstrijd af.

Conclusie van de week: wedstrijdgolfen is fun, ook met een gesloten clubhuis. Vanaf dinsdag 16 maart kan er weer met flights van 3/4 op alle achttien holes gespeeld worden.


MMC-deelnemers noteren hun score op het mobieltje

Hieronder zie je de dappere strijders in actie.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?