Het loopt storm bij de wedstrijden

Vorige week werd er voor het eerst weer gegolfd in wedstrijdverband. Met grote enthousiasme, na al die tijd. Dankzij de inzet van de wedstrijdcommissies van de MMC, Dames en Senioren kon er veilig op anderhalve meter gestreden worden. Nu het clubhuis tijdelijk dicht is, halen deelnemers hun scorekaarten op in de commissiekamer, en leveren ze daar na afloop in.

Bij deze primeur was de concurrentie groot. Bijna alles volgeboekt met wedstrijdtijgers die vol spanning uitkeken met welke flightgenoot zij hun negen holes mochten lopen.

Op maandag lieten Marjan Raap en Margreet Paap zien dat je geen lage handicap nodig hebt om 40 concurrenten te kunnen verslaan. En op dinsdag liet Carla Wittenberg er geen twijfel over we de beste was, op de grote foto zie je trotse winnaar Carla (in het midden). Donderdag liep het anders, daar versloeg storm Evert de dappere Senioren met zijn zware windstoten. Ballen woeien van de greens, tassen vielen om en takken vlogen door de lucht. De wedstrijdcommissie vond het niet veilig genoeg om door te gaan en laste de wedstrijd af.

Conclusie van de week: wedstrijdgolfen is fun, ook met een gesloten clubhuis. Vanaf dinsdag 16 maart kan er weer met flights van 3/4 op alle achttien holes gespeeld worden.

MMC-deelnemers noteren hun score op het mobieltje

Hieronder zie je de dappere strijders in actie.