Hoe verliep de allereerste open dag?

Ondanks de coronabeperkingen mochten we op 6 juni een open dag organiseren. Beginnende, enthousiaste en geïnteresseerde golfers mochten kennismaken met de Zaanse.

Kirsten en Cristina beten het spits af. Erik en Elly vingen ze op en Mark gaf ze oefening in swingen, putten en chippen. Ze raakten steeds enthousiaster, op onze korte holes bleken de dames zelfs nogal competitief. Ze golfden als pro’s en streden om elke slag. Ze hebben zich prima geamuseerd en overwegen nu een starterspakket bij de Zaanse.

Aanstaande zondag 21 juni zit al bijna vol. De volgende open dagen zijn op zaterdag 4 juli, zaterdag 18 juli, zaterdag 1 augustus, zaterdag 15 augustus en zondag 30 augustus. Steeds van 14.00-16.00 uur.

Ken je of ben je iemand die het ook eens wil proberen? Leuk! Via deze link kun je je inschrijven. Vertel het aan al je buren, vrienden kennissen en familieleden. Het loopt wel snel vol, dus wacht niet te lang.

 

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?