Tel: +31 (0) 299 438 199

Jeffrey Willems wint Green Jacket

Hij mag een jaar lang het Zaans-groene colbertje dragen. Het prachtige kledingstuk zit de nieuwe kampioen een beetje krap om de schouderpartij. Maar blij en trots dat hij is! Jeffrey Willems wint met zijn team de Texas Scramble-wedstrijd.

Vrijdagmiddag 4 november 14.00 uur. Een sterk deelnemersveld. Alle holes vol, sommige dubbel, zo’n 80 golfers maken zich op om de prestatie van hun leven neer te zetten. In elke flight een vergelijkbare mix van lage en hoge hcp’ers. De omstandigheden uitstekend. De urenlange regenbuien zijn plotseling voorbij, precies vijf minuten voor de all-tee-start breekt de zon door. Dat kan geen toeval zijn.

Twee uur later trekt de beste het groene jasje aan en houdt het beste team de bokaal omhoog. Enthousiast bewierookt door zo’n 100 joelende feestgangers. Want feestelijk en gezellig was het, deze eerste editie van de Zaanse Green Jacket.

In hun praatje vertellen Rob Broekema en Ron Hartog hoe deze nieuwe jaarlijkse wedstrijd voortkomt uit een onderlinge traditie van een groep Zaanse vrienden. Die er natuurlijk ook weer bij zijn. Veel (ex-)voetballers, volleyballers, tennissers en hockeyers. Nu aangevuld met veel ZGC’ers.

De uitslag:

1e plaats met 24 punten

Jeffrey Willems
Tayra Sluijs
Annette Mak
Patrick Mak

2e plaats twee teams met 26 punten

Jan Bos
Remko Moraal
Willem van Wijk
Angelo Lenarduzzi

Wim Alblas
Han Vermeij
Georg de Jong
Martin Ras

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?