Tel: +31 (0) 299 438 199

Kletsnatte kampioenschap foursome strokeplay

Afgelopen zondag speelden 42 deelnemers het jaarlijkse foursome strokeplaykampioenschap. Het was een zware dag. Niet alleen vanwege het parcours van wel 36 holes, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Toch vooral vanwege de weersomstandigheden.

Die waren namelijk bar en boos. De regen hield niet op. Van het startschot tot de finish kwam het met bakken uit de hemel. De mannen en vrouwen op de baan hadden het zwaar te verduren. Aan het eind van de dag waren ze allemaal bekaf. Hadden geen energie meer om water uit de golftas, -kleren en -schoenen te wringen.

Tussendoor kregen de verzopen katten een heerlijke lunch aangeboden in het clubhuis (voor maar 12,50!) Dat gaf de golfer weer moed. En hop, daar gingen ze weer voor de tweede ronde. En het waaide er toen ook nog eens bij. Lia Huiskes zag haar paraplu op hole 7 wegvliegen. En pardoes op z’n kop in het slootje terechtkomen. Op hole 8 kon ze hem met wat sportieve hulp eruit vissen.

Het kampioenschap werd gewonnen door Michael Rouet en Marco Struijlaart, twee kersverse leden die zijn overgekomen van Burggolf in Purmerend. Zij golfden vrolijk naar 174 totaalpunten. Hierbij een actiefoto van dit topteam. Op de tweede plek druppelden Sebas Hospes en Lesley Koppenol binnen met maar 175 punten. Het derde team dat aanmeerde was de combi Jeroen Post en Linda de Haan met 178 puntjes op de teller.

Tenslotte hulde voor Scott Ronnenbergh en Rob van Lieshout die allebei drie birdies sloegen.

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?