LIDMAATSCHAPSVORMEN

Lid zonder speelrecht

Dit lidmaatschap is bestemd voor leden die zich niet willen binden aan een vast speelrecht voor een jaar. Zij hebben de vrijheid om tegen betaling van een greenfee tarief (met korting) 18 of 9 holes te spelen hoe vaak een wanneer zij willen spelen. Leden zonder speelrecht kunnen genieten van alle standaard voordelen van een lidmaatschap van de Zaanse plus het meedoen aan club wedstrijden.

Weekend lid

Er zijn leden die vanwege hun beroep te weinig tijd hebben om doordeweeks te golfen. Als weekend lid kunnen zij het gehele jaar spelen vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur (in de winter vanaf 15:00 uur) tot zondagavond inclusief de feestdagen. Zij kunnen te allen tijde buiten het weekend spelen tegen betaling van greenfee tarieven (met korting).

Starter lid

Het starter lidmaatschap is bestemd om beginners te leren golfen tot het verkrijgen van baanpermissie, om daarna 2 maanden met een buddy, onbeperkt te kunnen spelen op de 18 holes baan. Na de twee maanden verandert het lidmaatschap in lid zonder speelrecht.

Sunset lid

Voor leden die in het weekend kunnen spelen en ook zomer’s in de namiddag tot zon’s ondergang is er het sunset lidmaatschap. Zij kunnen alle weekenden inclusief de feestdagen spelen en alle werkdagen vanaf 16.00 uur (in de wintermaanden vanaf 15:00 uur).

Midweek lid

Midweek lidmaatschap is ideaal voor gepensioneerde en voor leden die tijd kunnen vrij kunnen maken om mee te doen aan de clubwedstrijden van de Zaanse. Midweek leden kunnen het gehele jaar spelen van maandagmorgen tot vrijdagavond.

Premium lid

Is bestemd voor leden die het gehele jaar onbeperkt willen spelen. Zij kunnen profiteren van alle voordelen van het onbeperkte speelrecht plus het tegen gereduceerd tarief spelen op ruim 30 golfbanen in de regio waarmee de Zaanse Golf Club een partnership heeft.