Tel: +31 (0) 299 438 199

Nieuws van de greenkeepers

Het zijn drukke tijden voor onze vier greenkeepers. In het voorjaar groeit het gras immers sneller. Het groen houdt van mooi weer met buitjes. De mannen maaien daarom nu wat vaker. Op alle holes, fairways en greens.

Ook op de driving range maaien ze nu elke dinsdag en donderdag, in alle vroegte zodat je er weinig last van hebt. Mooi! Het lijkt wel een biljartlaken…

Op 5 mei hebben ze holes 10-18 bevrijd van alle madeliefjes. Die fairways liggen er weer prachtig bij. In de komende weken komen ook holes 1-9 aan de beurt. We weten nog niet wanneer die holes daartoe een dagje dicht gaan, dat hangt namelijk af van de weersomstandigheden. Het moet windstil en regenloos zijn voor het beste resultaat. Hou de site in de gaten!

Greenkeeper Sjors knapt tussen de bedrijven door alle bunkers op. Zie de foto. Hij heeft zich al uitgeleefd op holes 2, 3 en 4. Het is nu echt een feest als je bal daar erin terechtkomt.

Eenmaal in de twee weken bezanden de heren alle greens lichtjes. De toplaag van het gras en de waterhuishouding eronder leven op van dit extra werk. En wij golfers merken er minder van.

En tenslotte hebben Jack, Sjors, Jorrit en Lars een paar weken hard gewerkt aan de dijktees van de holes 2, 3, 10 11 en 12. Met speciale maaiers. Het gras is nu ook op de schuine hellingen mooi kort.

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?