Tel: +31 (0) 299 438 199

Omrijden tussen 19-22 en 26-29 oktober

Het viaduct onder de A7 gaat dicht voor auto’s, van maandag 19 oktober tot donderdag 22 oktober en van maandag 26 tot en met donderdag 29 oktober tussen 7.00 en 18.00 uur. Hierdoor is De Zaanse met de auto via deze weg niet te bereiken. Je moet dan een stukje omrijden.

Hoe dan wel? Met de auto rij je op de A7 door en neem je de afslag Wijdewormer/Neck (afrit 3). Vervolgens ga je links waar je na 200 meter de Zuiderweg tegenkomt. Daar ga je rechts en rij je terug richting Zaandam waar na een kleine vier kilometer ons sportcompex aan je linkerhand ligt.
Vanuit Purmerend afslag Wijdewormer/Neck (afrit 3), dan rechts de brug over en einde weg rechts richting Zaandam.

Fietsers en voetgangers kunnen er wel door, onder begeleiding van een vrolijke verkeersregelaar.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?