Tel: +31 (0) 299 438 199

Open dag op zondag 27 september

Op zondag 27 september 14.00-16.00 houden we open dag voor beginners. Belangstellenden krijgen gratis een golfles, een wedstrijdje op de korte golfbaan en een consumptie aangeboden. Enthousiaste leden en pro’s maken er voor jou een leuke middag van. Wij regelen de clubs en ballen die je nodig hebt.

Nodig vooral je vrienden, familieleden, kennissen en collega’s uit! Reserveer snel een plekje. (Want het aantal deelnemers is beperkt tot 12 vanwege de coronaregels.)

De Zaanse Golfclub is een prachtige 18-holes golfbaan middenin rustige natuur. Een lekkere plek om sporten en nieuwe sociale contacten op te doen. ZGC staat erom bekend de vriendelijkste en meest toegankelijke golfclub van de regio te zijn. Dus, wil je plezier maken en ook nog eens sportief aan je gezondheid werken, kom dan eens kennismaken. Je wordt welkom begroet.

Kun je niet op 27 september? Er komen nog meer open dagen: op zaterdag 10 oktober, zondag 25 oktober en zaterdag 14 november, steeds van 14.00-16.00 uur. Je kunt je nu al aanmelden voor die data. Tot dan!

Ons adres is Zuiderweg 68, 1456 NH Wijdewormer

Tot dan!

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?