Open dag op zaterdag 15 augustus

Op zaterdag 15 augustus 14.00-16.00 houden we open dag voor beginners. Belangstellenden krijgen gratis een golfles, een wedstrijdje op de korte golfbaan en een consumptie aangeboden. Enthousiaste leden en pro’s maken er voor jou een leuke middag van. Wij regelen de clubs en ballen die je nodig hebt.

Nodig vooral je vrienden, familieleden, kennissen en collega’s uit! Reserveer snel een plekje. (Want het aantal deelnemers is beperkt tot 12 vanwege de coronaregels.)

De Zaanse Golfclub is een prachtige 18-holes golfbaan middenin rustige natuur. Een lekkere plek om sporten en nieuwe sociale contacten op te doen. ZGC staat erom bekend de vriendelijkste en meest toegankelijke golfclub van de regio te zijn. Dus, wil je plezier maken en ook nog eens sportief aan je gezondheid werken, kom dan eens kennismaken. Je wordt welkom begroet.

Ons adres is Zuiderweg 68, 1456 NH Wijdewormer

Kun je deze datum niet of zit het al vol? Op zondag 30 augustus is er weer een open dag. Ook van 14.00-16.00 uur. Tot dan!