Rabbitscompetitie voor handicap 36+

Leuke wedstrijden. Want iedereen is ontspannen, helpt elkaar en lacht wat af. Als het nodig is, word je een beetje geholpen met de regels of met nuttige tips.

Door die fijne sfeer leer je snel nieuwe mensen kennen, er komen dan ook heel wat golfvriendschappen uit voort. Voor golfers met een handicap van meer dan 36 tot en met baanpermissie. Zeker nu heel wat leden in het nieuwe WHS-systeem boven de 36 zijn uitgekomen, is dit een mooie gelegenheid om je kwalificatie te verbeteren. Maar net zo goed prima toegankelijk voor starters.

Doe gewoon eens mee! Probeer het uit. Je mag fouten maken en ballen kwijtraken. De volgende is op zaterdag 24 april, de inschrijving is geopend. Je loopt negen holes in een flight van twee (soms drie) personen. En er is altijd een ervaren marker bij die je stimulerend vertelt wat je goed doet en wat nog beter kan.

Het is elke laatste zaterdag van de maand vanaf 13.30 uur. Perfecte tijd om aansluitend met elkaar een drankje op het terras te drinken, als het straks weer kan. En in mei beginnen we ook weer met de tweewekelijkse donderdagavond-Rabbitscompetitie.

Meer weten? Bel Mirjam de Greeve op 0621553426, of stuur haar een mailtje. Dan vertelt ze je hoe het eraan toegaat.