Tel: +31 (0) 299 438 199

Rabbitscompetitie voor handicap 36+

Leuke wedstrijden. Want iedereen is ontspannen, helpt elkaar en lacht wat af. Als het nodig is, word je een beetje geholpen met de regels of met nuttige tips.

Door die fijne sfeer leer je snel nieuwe mensen kennen, er komen dan ook heel wat golfvriendschappen uit voort. Voor golfers met een handicap van meer dan 36 tot en met baanpermissie. Zeker nu heel wat leden in het nieuwe WHS-systeem boven de 36 zijn uitgekomen, is dit een mooie gelegenheid om je kwalificatie te verbeteren. Maar net zo goed prima toegankelijk voor starters.

Doe gewoon eens mee! Probeer het uit. Je mag fouten maken en ballen kwijtraken. De volgende is op zaterdag 24 april, de inschrijving is geopend. Je loopt negen holes in een flight van twee (soms drie) personen. En er is altijd een ervaren marker bij die je stimulerend vertelt wat je goed doet en wat nog beter kan.

Het is elke laatste zaterdag van de maand vanaf 13.30 uur. Perfecte tijd om aansluitend met elkaar een drankje op het terras te drinken, als het straks weer kan. En in mei beginnen we ook weer met de tweewekelijkse donderdagavond-Rabbitscompetitie.

Meer weten? Bel Mirjam de Greeve op 0621553426, of stuur haar een mailtje. Dan vertelt ze je hoe het eraan toegaat.

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?