Schrijf je in voor de open dag

We nodigen je uit om kennis te maken met onze gezellige golfclub en met de golfsport. Op zondag 6 juni, zaterdag 19 juni, zondag 4 juli en zaterdag 17 juli organiseren we een open dag, van 14.00 tot circa 16.00 uur. Voor jou. Onder deskundige begeleiding van een golfpro mag je zelf proberen, afslaan en een wedstrijdje spelen op de par-3-holes.

Na afloop is er ruime gelegenheid om na te praten onder het genot van een lekker drankje, onder een stralende zon (hopen we). Schrijf je in via dit formulier.

De Zaanse Golfclub is een prachtige 18-holes golfbaan middenin prachtige natuur. Een lekkere plek om te sporten en nieuwe vrienden te maken. ZGC staat erom bekend de vriendelijkste en meest toegankelijke golfclub van de regio te zijn. Golfen kun je altijd, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ook in coronatijd. Iets voor jou?

Kun je het nog niet of heb je geen spullen? Maakt niet uit, wij helpen je ermee. Als je golfen leuk vindt, hebben we straks een aantrekkelijk starterspakket voor je. Kom kijken!

Ons adres is Zuiderweg 68, 1456 NH Wijdewormer. (Vlakbij Zaandam.)