Tel: +31 (0) 299 438 199

Schrijf je in voor de open dag

We nodigen je uit om kennis te maken met onze gezellige golfclub en met de golfsport. Op zondag 6 juni, zaterdag 19 juni, zondag 4 juli en zaterdag 17 juli organiseren we een open dag, van 14.00 tot circa 16.00 uur. Voor jou. Onder deskundige begeleiding van een golfpro mag je zelf proberen, afslaan en een wedstrijdje spelen op de par-3-holes.

Na afloop is er ruime gelegenheid om na te praten onder het genot van een lekker drankje, onder een stralende zon (hopen we). Schrijf je in via dit formulier.

De Zaanse Golfclub is een prachtige 18-holes golfbaan middenin prachtige natuur. Een lekkere plek om te sporten en nieuwe vrienden te maken. ZGC staat erom bekend de vriendelijkste en meest toegankelijke golfclub van de regio te zijn. Golfen kun je altijd, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ook in coronatijd. Iets voor jou?

Kun je het nog niet of heb je geen spullen? Maakt niet uit, wij helpen je ermee. Als je golfen leuk vindt, hebben we straks een aantrekkelijk starterspakket voor je. Kom kijken!

Ons adres is Zuiderweg 68, 1456 NH Wijdewormer. (Vlakbij Zaandam.)

Deel dit artikel op social media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?