Score invoeren met je smartphone

Wedstrijd gespeeld? Je kunt je score tegenwoordig makkelijk invoeren met je mobieltje. Gewoon in de zon op het terras. Het is geïntroduceerd vanwege corona maar gebruikers willen niet meer zonder.

Hieronder vind je de links om die handige E-GOLF4U-webapp te installeren op een iPhone en in Android. Voor alle duidelijkheid, het is geen app maar een mobiele website. Niet verkrijgbaar via de App Store of Play Store, je moet de webapp aanklikken via internet op je telefoon.

Klinkt ingewikkeld, is reuze simpel als je deze stappen volgt:

Link naar de iPhone-instructie
Link naar de Android-instructie

(Nee, dit is niet gloednieuw. De links zijn een paar weken geleden ook al vermeld in een mail aan alle leden. Heb je die gemist dan is dit je herkansing.)