Spannende strijd voorzitters­bokaal

Het was een gezellig drukke zondag. Vandaag, 23 oktober, werd de voorzittersbokaal gespeeld, wel 39 deelnemers streden om de felbegeerde wisseltrofee die kunstenares Tine de Haan lang geleden heeft gemaakt.

Vanaf 10.00 uur gingen ze los, alle 18 holes af. De sfeer zat er goed in. Het was genieten in de baan en erna in het clubhuis. Na ruim vier uur zwoegen, druppelden de spelers binnen, moe maar voldaan. Ze checkten hun scores en leverden de speelkaarten in.

De overall winnaar werd Victor Cijs, hij mag een jaar lang thuis elke dag trots naar de veroverde wisseltrofee kijken. Veel dank aan Heleen en Herald Kleuver voor het voeren van de wedstrijdleiding. En aan Nies Lakeman en Henk Kramer die de prijsuitreiking verzorgden.

Kijk eens naar de foto’s. Er werden heel wat prijzen uitgereikt.

Hcp 0-20
1. Louise Bunk (36)
2. Dolf Kat (33)
3. Dionne Kramer (32)
4. Loek van Horn (32)

Hcp 20-45
1. Victor Cijs (37)
2. Martin Ras (32)
3. Gert Visser (31)
4. Ed de Haan (29)

Nearest to the line
Elly Lapaix
Marcel Sterk

Neary hole 17
Dennis Lapaix

Noot: eigenlijk was Nico-Jan van de Koot met wel 43 punten de overall winnaar. Maar omdat hij ervoor koos voortijdig te vertrekken, greep ie naast het wijnpakket, de trofee en de felicitaties.

En een actiefoto van de noeste werker Heleen