Tel: +31 (0) 299 438 199

Spiksplinter­nieuwe menukaart

Dat wordt genieten. Ja, van het golfen. Maar ook van de culinaire verwennerijen erna. Wij presenteren jullie het nieuwe menu.

Onze trotse koks Duncan en Boris (van links naar rechts) hebben samen met Ben van Beurten (chefkok van o.a. Fifteen, Krasnapolsky en Pullitzer!) deze hoogstandjes voor jullie bedacht. Zodra je de gerechten allemaal ophebt, verzinnen ze weer andere verrassingen.

Ja idd, goed opgemerkt, Duncan is net zo nieuw als de menukaart. Hij is erbij gekomen om de dagen met Boris te verdelen. Zodat we steeds vers bediend worden in het clubhuis.

De kaart is op een oor na klaar. Er zitten nog een paar schoonheidsfoutjes in. Na de laatste correcties gaat ie naar de drukker. Komende week zie je wat ons te wachten staat!

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?