Tel: +31 (0) 299 438 199

Sponsorbusje van Dekker Autogroep

De Zaanse heeft vanaf vandaag een Ford-bestelbus. Mooi is ie hè? Kosteloos ter beschikking gesteld door Dekker Autogroep. Zo wordt niet alleen onze golfbaan maar de hele Zaanstreek mooier!

Want alle medewerkers maken er al flink gebruik van. Rijden er lustig op los. De greenkeepers (zie ze eens staan in hun nieuwe pico bello outfit!), de receptiemedewerkers en het horecapersoneel. De luxe voiture heeft zelfs een trekhaak erop dus we kunnen het busje multifunctioneel inzetten. En elk jaar wordt ie ook nog eens ingeruild voor een nieuw exemplaar. Dank Dekker Autogroep.

Enige nadeel is dat je er niet de baan mee op mag… Ook niet met winterbanden.

Hadden we al gezegd dat Forddealer Dekker Autogroep de gulle sponsor is? Ze hebben vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Heemskerk, Heerhugowaard, Purmerend, Volendam (onder de naam Molenaar), Zaandam en Zwaag. Dus dan weet je waar je moet zijn!

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?