STARTERSPAKKET

Het starterspakket is door de Zaanse ontwikkeld voor beginners die willen leren golfen. De kosten van het pakket zijn samengesteld uit lesgeld en lidmaatschap van de Zaanse Golf Club.

STAP 1

LEREN GOLFEN

Een uitgebreid lesprogramma wordt uitgestippeld tussen starter en de pro van de Zaanse. Faciliteiten en lesmateriaal worden door de club ter beschikking gesteld.

De starter leert de basistechnieken van het golfen op de driving range en op de par 3 oefenbaan. Ook wordt aandacht besteed aan regelkennis, veiligheid en gedrag op de baan.

STAP 2

BEHALEN BAANPERMISSIE

De pro overziet de vorderingen van de starter en bepaalt wanneer baanpermissie kan worden gegeven.

Baanpermissie betekent dat de starter klaar is om op de 18 holes baan te golfen – maar wel onder begeleiding van een buddy.

STAP 3

2 MAANDEN GOLFEN

Met baanpermissie kunnen starters werken aan het ontwikkelen van hun golfvaardigheid op de 18 holes baan – onder begeleiding van een buddy.

Starters kunnen gedurende een periode van 2 maanden na het behalen van hun baanpermissie onbeperkt spelen en meedoen aan wedstrijden. Na 2 maanden blijven zij lid maar zonder speelrecht.