STARTERSPAKKET

De Zaanse heeft een aantrekkelijke starterspakket ontwikkeld voor beginners. Het voordeeltarief dekt zowel het lesgeld als het lidmaatschap van de club.

aij

STAP 1

LEREN GOLFEN

De pro van de Zaanse stippelt een uitgebreid lesprogramma uit. Hij bepaalt de lesdata in goed overleg met de starter. De club stelt de faciliteiten en lesmateriaal ter beschikking.

De starter leert de basistechnieken van het golfen op de driving range en op de par-3-oefenbaan. Ook wordt aandacht besteed aan regelkennis, veiligheid en gedrag op de baan.

STAP 2

BEHALEN BAANPERMISSIE

De pro overziet de vorderingen van de starter en bepaalt wanneer hij baanpermissie kan geven.

Baanpermissie betekent dat de starter klaar is om op de 18 holes-baan te golfen – maar wel altijd onder begeleiding van een buddy.

STAP 3

TWEE MAANDEN GOLFEN

Met baanpermissie kan de starter werken aan zijn of haar golfvaardigheid. Zelfstandig op de par-3-baan en onder begeleiding van een buddy op de 18 holes-baan.

De starter kan gedurende een periode van twee maanden na het behalen van baanpermissie onbeperkt spelen en meedoen aan wedstrijden. Daarna wordt hij/zij volwaardig lid, en kiest een lidmaatschapsvorm van voorkeur.