STARTERSPAKKET

De Zaanse heeft een aantrekkelijke starterspakket voor beginners. Het voordeeltarief dekt zowel het lesgeld als het lidmaatschap van de club. Vijf maanden golfen & lessen voor maar 255 euro. Is het iets voor jou? Leuk! Je bent hier welkom. Schrijf je in als starter, dan kun je al snel beginnen. (We bellen je direct!)

STAP 1

LEREN GOLFEN

De pro stippelt voor jou een uitgebreid lesprogramma uit. Jullie bepalen samen de lesdata. De club stelt de faciliteiten en lesmateriaal ter beschikking.

Je leert de basistechnieken van het golfen op de driving range en op de par-3-oefenbaan. Ook leer je de golfregels en over veiligheid en gedrag op de baan.

STAP 2

BEHALEN BAANPERMISSIE

De pro houdt je vorderingen nauwgezet bij. Hij bepaalt wanneer je baanpermissie krijgt.

Baanpermissie betekent dat je klaar bent om op de grote 18-holesbaan te golfen, dat duurt meestal zo’n drie maanden. Voorlopig nog wel onder begeleiding.

STAP 3

NOG TWEE MAANDEN GOLFEN

Met baanpermissie werk je aan je golfvaardigheid op de 18-holesbaan – onder begeleiding van een buddy. De club heeft golfmaatjes voor je, om samen te spelenZo oefen je om je gvb te halen, dat kan ook op deze club.

Tot het eind van de vijf maanden mag je onbeperkt oefenen, spelen en meedoen aan de Rabbitswedstrijden. Daarna word je volwaardig lid, en kies je de lidmaatschapsvorm van je voorkeur. Leuk?