Supersnelle ALV

Op maandagavond 14 november was het tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze keer in het Inntel Hotel in Zaandam. Mooie locatie. Zo’n 60 leden waren erbij.

Zij zagen hoe voorzitter Nies Lakeman namens het bestuur Rob van Wees en René Klinkenberg in het zonnetje zette als grote dank voor hun jarenlange inzet voor het bestuur en de club. Gert Jan Neeft werd aangesteld als nieuw bestuurslid.

Naast de gebruikelijke formaliteiten, zoals akkoord op de jaarrekening 2021, de notulen 2021 en de begroting voor 2023, stond de vergadering stil bij de voorgestelde veranderingen rondom speelrecht, tarieven en facturatie. Niemand maakte bezwaar. Er kon echter nog geen formeel akkoord gegeven worden omdat minder dan 10% van de stemgerechtigde leden aanwezig was. De statuten vereisen dat over minimaal twee weken daartoe een nieuwe bijeenkomst georganiseerd wordt waarin dit besluit bij meerderheid alsnog kan worden geformaliseerd. Bekijk hier de veranderingen middels een overzichtelijke FAQ.

De bijeenkomst was binnen een uur gepiept. Supersnel! Rob van Wees nodigde alle aanwezigen uit voor een gezellig afsluitend drankje aan de bar.