Tel: +31 (0) 299 438 199

Supersnelle ALV

Op maandagavond 14 november was het tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze keer in het Inntel Hotel in Zaandam. Mooie locatie. Zo’n 60 leden waren erbij.

Zij zagen hoe voorzitter Nies Lakeman namens het bestuur Rob van Wees en René Klinkenberg in het zonnetje zette als grote dank voor hun jarenlange inzet voor het bestuur en de club. Gert Jan Neeft werd aangesteld als nieuw bestuurslid.

Naast de gebruikelijke formaliteiten, zoals akkoord op de jaarrekening 2021, de notulen 2021 en de begroting voor 2023, stond de vergadering stil bij de voorgestelde veranderingen rondom speelrecht, tarieven en facturatie. Niemand maakte bezwaar. Er kon echter nog geen formeel akkoord gegeven worden omdat minder dan 10% van de stemgerechtigde leden aanwezig was. De statuten vereisen dat over minimaal twee weken daartoe een nieuwe bijeenkomst georganiseerd wordt waarin dit besluit bij meerderheid alsnog kan worden geformaliseerd. Bekijk hier de veranderingen middels een overzichtelijke FAQ.

De bijeenkomst was binnen een uur gepiept. Supersnel! Rob van Wees nodigde alle aanwezigen uit voor een gezellig afsluitend drankje aan de bar.

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?