Tel: +31 (0) 299 438 199

Tarieven 2022

In het nieuwe jaar gaan de prijzen iets omhoog voor nieuwe leden. Op onze pagina’s Tarieven, Jeugdtarieven en Jongeren 26-29 vind je de complete cijfers. Géén geld voor zulke mooie voorzieningen, toch? Wie al in 2021 lid was, betaalt overigens 35 euro minder.

Er zijn als vanouds verschillende mogelijkheden: premium-, midweek-, sunset- en weekendspeelrecht. Is je contributiebedrag hoger dan 800 euro? Dan mag je ook nog eens tegen een voordelig hospitalitytarief spelen op bijna 30 andere golfbanen, overal in Nederland. Op je NGF-pas staat dan Hospitality-NHgolft-SGWN.

 

webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?