Tel: +31 (0) 299 438 199

Prachtig weer voor Valentijnsgolf

De weersvoorspellingen beloven een prachtige, zonnige, droge dag. Voor alle lovers, would-be tortelduifjes en lieve leden organiseren we op zaterdag 11 februari een speciale wedstrijd Valentijnsgolf. Neem gerust een gezellige gast mee zonder kosten. Je mag je natuurlijk ook in je eentje opgeven.

De wedstrijd begint vanaf 14.30 uur, graag uiterlijk om 14.00 uur aanwezig. Wil jij ook liefde? Meld je met een mailtje aan op sales-events@dezaanse.nl.

Dit is een 9 holes-4 ball Texas Scramble voor alle hcp’s. Je speelt als tweetal. Na afloop van de wedstrijd bij de prijsuitreiking kun je een heerlijke met liefde bereide valentijnsstamppot bestellen à 15 euro per persoon.

 

Deel dit artikel op social media
webdesign en wordpress development

Waar bent u naar op zoek?


GolfPros-MarkMetgod

Mark Metgod (Head Pro)

Sinds 1990 heb ik als A-professional gewerkt op diverse banen, waaronder de Kennemer Golf & Country en Sluispolder. Daarnaast ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam als docent opleiding golfprofessionals. Waarvan de laatste 4 jaar ook als studiecoach.
Mijn werkwijze is flexibel maar doelbewust met op maat gesneden lesprogramma’s. Dankzij mijn inventiviteit en positieve instelling weet ik mensen te motiveren en enthousiasmeren.
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 54 94 44 39
GolfPros-GabyVanDenBold

Gaby van den Bold

Ik golf al vanaf zijn veertiende. Als golfleraar versta ik mijn vak: Toegewijd, professioneel met een persoonlijke benadering. “Old skool” misschien.
Na 15 jaar ervaring op golfbaan Zeewolde, 10 jaar bij Spaarnwoude en nu bij de Zaanse, stoel ik op 30 jaar ervaring.
Ik beschik over een engelengeduld en geef ieder een heldere uitleg. Ik krijg iedereen aan het golfen!
 
Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 50 27 77 65

Geef eens een rondje weg...

met de cadeaucheque van de Zaanse!

Bestellen kan hier

Niet gevonden waar je naar zocht?