Prachtig weer voor Valentijnsgolf

De weersvoorspellingen beloven een prachtige, zonnige, droge dag. Voor alle lovers, would-be tortelduifjes en lieve leden organiseren we op zaterdag 11 februari een speciale wedstrijd Valentijnsgolf. Neem gerust een gezellige gast mee zonder kosten. Je mag je natuurlijk ook in je eentje opgeven.

De wedstrijd begint vanaf 14.30 uur, graag uiterlijk om 14.00 uur aanwezig. Wil jij ook liefde? Meld je met een mailtje aan op sales-events@dezaanse.nl.

Dit is een 9 holes-4 ball Texas Scramble voor alle hcp’s. Je speelt als tweetal. Na afloop van de wedstrijd bij de prijsuitreiking kun je een heerlijke met liefde bereide valentijnsstamppot bestellen à 15 euro per persoon.